Bilder fran New York ;D

    Pavag till hotellet  Tjejerna som ja umgicks med

  Sofia     Central Park

  Walking in Central Park  At central P.  MTV;s studio

Times Squere  Sofia  Filmen,

    Statue of Liberty

    Brooklyn bridge    
 
     Hela Explorica ganget    Sofia och jag =)

Harligt att vakna!

Im entered the gym at 06.15 this morning. Funderade samtidigt om det var normalt att trana den tiden. Gaspningarna smittades och ingen tjej sag direkt peppad ut. Vatten flaskorna hade precits fyllts nar Mrs Dowdy skriker for full hals att vi ska samlas. Hon berattar att vi bara har en vecka kvar till var forsta match och att vi pa en gang maste skarpa oss och vakan upp. Traningen kom igang bra och det kanndes som om gloden fanns dar. Traningen bestod av kondition, olika slags passningar och spel. Skolaget "MUSTANGS" (vilket ar loggan for skolan) bestar av tre olika lag/nivaer, Versity, JV, C-team, dar Versity ar i topp. Jag kom faktist med i JV, vilket betyder att ja inte ar helt vardelos heh ;D. Traning igen kl 15, langtar faktist, men forst frulle. Idag blire grot med blabar, riktigt gott ! ;)

Btw haha ! Idag har jag statt upp for sjalvaste Carloa Haggqvist! Hennes lat Hey Micki spelades pa bil radion. Ja skruvade upp volymen och sjong for full hals haha. Forklarade samtidigt att den kom fran sverige och att det var Carola som sjong. DOCK, sa trode de inte pa mig! Val hemma var ja tvungen att bevisa det. Loggade in pa internett och fann sannigen. Carola in my hart! :D byee  

Allt kanns bara bra =)

Jag Matilda Hakansson ska inte byta "sportkarriar". Vollyboll var mycket svarare an jag hade forvantat mig. Helt arlig trode jag bara att man passade lite och slog over bollen over natet. Visst, man skulle kunna forklara det sa, men vollyboll innebar mycket mer. Man maste for det forsta traffa bollen ratt, halla pa att slanga sig efter den, skrika massa konstiga ord och man ska aven halla pa att rotera en massa. Fattade ingenting de forsta 3 dagarna, men nu pa slutet har det borjat sjunka in i skallen. Mitt mal for kommande vecka ar att fa bollen over natet nar ja survar haha, (paminnelse, det e svarare an man tror!) =D.

Den har veckan har vi haft nagat de kallar for Daily duble, vilket innebar att vi tranar 2 ggr/dag. Traningarna ar ocksa sjukt langa, ca 2- 2,5 h. Jag haller pa att langta sonder tills basket traningarna startar. Familjen har ett skjul har som ja kan spela basket i, ratt soft faktist. Igar hade vi ocksa Team night med vollyboll laget. Vi bakade kakor, hade tavlingar och gjorde T-shirtar, eller malade rattaresagt. Hade riktigt roligt och fick lara kanna tjejerna har i Heppner mera =). Som sagt sa blire nog ingen karriar i denna sport men jag har och ska ge den en chans =)!!

Inte att glomma min fodelsedag haller. Familjen har verkligen tagit hand om mig idag (+ alla andra dagar) Fick varldens finaste och godaste tarta. Vi hade ett litet kalas hos mormorn, som bor ca 5 min harifran. Sedan fortsatte dagen med shopping och jattegod mat. De gor verkligen allt for att jag ska trivas. 18 ar e ingen speciell alder har, men jag har verkligen kannt mig speciell idag. Matilda 18 ar klingar iaf fint i mina oron =)

Manga pussar (L)  

Jihaa!

Okej, hur coolt e inte redeo! E lett det basta jag varit med om I Heppner hitills :D. Rodeo var inte bara hast och lasso, utan ocksa en tavling dar folket nastan pa liv och dod holl sig fast pa galna tjurar och hastar. Malet var att halla sig kvar I 8 sek och plus det skulle man rida (halla sig fast) snyggt haha! Egentligen var det helt sjukt, fattar inte riktigt vad det skall vara bra for :P. Nan brot en arm, en annan blev stangad och manniskor jublade. Helt galet, men kul =D.

Igar var det slutet pa Heppners fair. Dagen borjade med annu en tavling. Denna gang skulle skotaren av djuret svara pa fragor och verka smart. Om jag fattade ratt sa gick det bra for mina "syskon" =).  Sedan foljde jag med AJ (brosan) till en av hans vanner och at varldens godaste paj som hans mormor bakat, mums =D. Dagen slutatde med en stor auktion dar alla 140 djur blev salda. En del av agarna tjanade verkligen stor kosing! En tjur gick pa 24 000 kr. Farien har verkligen varit en new experience! Tror jag aldrig hade fatt sett nagat sadant om jag varit i Sundsvall. Det enda negativa var varmen och att man alltid var skitig och luktade illa haha. Tror vi hade 41 grader har igar!


Idag Sondag har vi varit I kyrkan. Kyrkan var liten men mysig. Min familj var vardar idag sa vi satt fram fika och fixade lite innan alla kom. Pastorn var soft men sjong lite knasigt haha. Har lart mig att kyrkan har e inte som hemma. Man stod upp ofta och holl varandra i handerna, men sjong mycket och sa amen och hallelulja hela tiden. Later kanske knas, men jag gillade det hahah =D HALLELULIJA!   


Pussar =)


  


Heej =)

Gaash vet inte vart jag skall borja. Min resa har hitills varit riktigt haftig! New York var soft, mkt manniskor, stora byggnader och nya schyssta kompisar. Vi var 40 ungdommar fran organisationen som akte tillsamans. Dock maste jag nastan pa en gang krossa en fordom som vi har, om att alla manniskor ar tjocka, tror jag kanske sag max 10 fat people i NY. Men samtidigt maste jag namna min middag idag, Bacon, agg och tosts haha :P. Efter NY drog jag och Wiliham hit till Oregon- Heppner.  Det har varit tre helt crazzzzy dagar har. Just nu har de natt de kallar for fair, vilket ar en sorts tavling. Barn och ungdommar visar upp deras djur for dommare som sedan betygsatter djuren.  Det galler att ha baste djuret (lagom vikt, fin pals, raka ryggar mm) om du har de far du namligen mast pengar. Fair ar ocksa en sorts underhallning dar du kan titta pa trollerishower, traktor tavlingar och ata god mat. Imorgon ska vi titta pa nagot de kallar for rodeo. Rodeo ar nar de rider pa hastar och ska forsoka fa tag i mindre kossor med ett lasso. Later kul =). Har ocksa traffat manga nya manniskor har. Alla ar riktigt snalla och har en massa fragor om Sverige och Sundsvall. Roligaste fragan hitills vara av en kille som sa: Are girls really naked at the parties? The answer: Off course! ;)

Just nu hanger jag val mest med storebrosan, 18 ar. Idag akte han runt och visade Heppner and stuff och I morgon ska vi spela basket, langtar =D Han e riktigt nice! Lillesyrran har ar sa soot! She is 3 years younger than me och alskar sin ko! Det e faktist ratt manga djur har bade hundar, kor och en gris. Sager alltid till grisen: You're a pig, hoho ;).

Heppner ar litet jamfort med Sundsvall, men jag gillar det. Jag tror jag kommer trivas bra har. Alla spelar och alskar sport. Vanligaste fragan jag far ar, Do u play any sport? Volleyball och basket ar de popularaste sporterna for tjejer och Amrecian football och basket for killar.


Har lite hemlangtan men familjen jag bor med ar jattesnall, sa oftast tanker jag inte pa er dar hemma hehe. Dagarna gar ocksa himla fort! De visar och forklarar en massa saker, du traffar manniskor som alla vill prata och jag har faktist kul! En vanlig dag kliver jag upp ca 8-9 och sommnar vanligast pa kvallen vid 21-22 tiden. Later kanske tidigt men man blir riktigt trott. Nu ska jag kila och sa pa the Olympics med familjen, hors senare. kramar  =)


Hej hopp

Hej matilda din svikare som bara stiker till usa så där..
men men när du ändå är där så hoppas jag att du ska få det jätte bra på din 10 månaders vistelse. 
vill bara säga att jag saknar och kommer att sakan dig mer när du är där borta.
hoppas du har fått en jätte bra start  

puss pontus

New York baby!

Då var dagen kommen. Lilla flickan från Bredsand ska ut i stora världen på äventyr. Det känns i hela kroppen nu att något ska hända. Klockan 10.11 går tåget från stationen och då ska allt vara klart. Då ska packningen vara komplett och jag ska ha sagt hej då till familjen och alla kompisar. Gruvar mig för detta för ja vet att det kommer bli tufft. Tårarna kommer att rinna, men allt kommer bli bra! Jag har sett framemot detta så länge nu och jag vet att ja inte kommer ångra mig!


Sköt om er, många pussar och kramar Matilda =)


Hej eller kanske Hello!

Då var det alltså dags för Håkansson att börja skriva blogg. Måste erkänna att det inte riktigt är min grej, men ska göra mitt bästa xD. Dagarna går fortare och fortare och snart far jag iväg. För er som ännu inte vet så ska jag till staterna om tre dagar. Tanken är den att jag ska skriva om min resa till och i United States of America. Har redan så mycket att berätta, men tar det senare. För igår var jag nämligen på Lars Winnerbäcks konsert på Bergsåker IP. Mina underbaraste kompisar bjöd mig på konserten som en "hejdå" present. Fy fan va kul jag hade, stämningen, kompisarna och musiken var grym. Ska väl säga att jag inte kunde alla låtar, men vad gör det när man har skoj ändå! Det var den bästa present jag kunnat tänka mig =). Tack så himla mycket, ni är guld värda allihop <3

/ Matulda


RSS 2.0