Helgen i Vancouver

.. och nej, jag har inte varit i Canada :) Vancouver ar ett stalle som ligger 3 timmar fran Heppner. Vi spenderade lordagen och sondagen i Kathys systers lyxhus ;D. Med oss hade vi ocksa en tjej, Veronica, hon ar fran Slovakien. Hon har haft massa problem med sin vardefamilj, sa vi tog med henne, sa hon kunde ha lite kul :). Antagligen ska hon flytta till Californien, men om det inte funkar sa kommer hon flytta in hos oss =). Helgen har varit aventyrsfull. Vi har bla varit och tittat pa ett riktigt lackert vattenfall och en fiskfarm (tror det kallas sa). Dar fanns det massa fula och stora fiskar. Vi har ocksa atit en massa munkar, sa himla gott!! Vi var ocksa i den VALDIGT rika delen av Vancover. Vi tattade pa hus varda 20 miljoner kronor. Jag fattar inte hur folk kan ha sa mycket pengar. Husen var maktiga, de sag ut som palats, ni vet, som man bara trode fanns pa film. Lagger ut bilder, sa forstar ni vad jag menar! Varfor vi egentligen akte till Vancover var for att hamta Natalie(systern). Hon har varit i Paris och England i tva veckor. Pavag hem fran flygplatsen snackade hon alla tre timmar i bilen. Hon hade en massa och beratta, bade om mat, klader och sjalvklart pojkar. Val hemma i Heppner fick vi alla presenter. Godis, badbomber och KAVIAR. Hon ville visa att det fanns battre kaviar an KALLES KAVIAR men, hon hade fel. Inget slar Kalles! Kaviarn hon hade med sig var inte alls god haha, den var hemsk, holl serisost pa att avlida, men tanken var god :P!   

Fran en sak till en annan, jag har fatt mina basketskor nu, dom passade perfekt. De ar bla och vita (skolans farger) och jattesnygga! Im happy =D. Igar kvall bakade jag ocksa chockladbollar till familjen, de alskade dem! Maste vara for att jag ar en sa himla bra bagare hahah ;). 

Oj, maste beratta om fredagen ocksa. I fredags akte vi och kollade pa killarnas A.fotbolls match. Jag hade riktigt kul. Traffade manga nya manniskor som jag verkligen gillade! Vara killar vann, men stor marginal. Dock tittade jag inte sa mycket pa matchen, hade annat att halla koll pa hahha... ;)

Stor Kram / Matilda 

Hejsan svejsan !

Lange sedan jag bloggade nu, vet att jag ar dalig pa det! Ska ta mig i kragen, GASH! Igar mandag hade vi varan sista vollyboll traning for sasongen. Kanndes bade trakigt men anda himla bra. Maste saga att ha spelat vollyboll har varit riktigt kul. En sport som jag tidigare aldrig provat "pa riktigt". Idag tisdag, hade vi varan sista match, vi spelade borta mot Stanfield. Bade vi och de aldre laget vann enkelt. Sa nu ar det pick och pack med vollybollen. Fokuseringen ligger nu pa en riktig sport, dvs Basketen ;). Alla tjejer bestallde sina skor i gar och basketsasongen rullar snart igang. Mer om det senare.. =)

Helgen gick fort igen. I fredags var vi och kollade pa killarnas match mot Pilots rocks, de krossade sina motstandare toalt med typ 10 touchdowns!! I lordags hade vi vollyboll turnering har i Heppner. Vi spelade himla bra och vann alla vara matcher. Senare pa kvallen hade skolan en auktion och en matservering i stan. Alla elever som spelar nagon sorts sport var med och hjalpte till. Detta gor vi for att samla in pengar till en club, The boosterclub. De ar en club som sponsrar alla sporter i skolan. Folk at, drack och spenderade mycket pengar. Tror att vi tjanade ihop ca 65 000 kronor, mycket eller hur =D. I sondags var jag till Trie cities med Anna, Vanessa och hennes "mamma". Trie cities ar en stalle som har ett stort, eller ganska stort kopcenter. Det ligger ca 1,5 timme fran Heppner. Jag kopte en massa! Klader, skor, smink, bocker och smatt och gott =). Kanner mig mer lycklig nu haha!

Halloween naramar sig har i USA och just nu ar det valdigt mycket Halloween tema pa skolan. Vi/eleverna har malat och dekorerat de flesta klassrum. I Heppner har folk dekorerat sina hus med pumpor, haxor, spindelnat och spoken, riktigt lackert faktist. Mitt upp i halloweenfirandet har vi pa skolan en Hawaiidag. Hawaiidagen ar en dag dar vi sager "nej till droger",men fraga mig inte vart Hawaii kommer in i det hela. Men eftersom min familj har alskar Hawaii och har varit dar ett antal ganger sa kommer det inte bli problem att hitta Hawaii-klader =). Blommor i haret, runt halsen, flippflopps och en schysst hawaii klanning kommer gora susen. Det var allt for den har gangen.

Skot om er / Matilda <3
     

Onsdag i Heppner

Har just kommit till skolan. Idag var det rena rama kaoset pa bussen. Smakidsen skrek och gapade och busschaufforen var lika galen hon. Arligt talat ar ja lite radd for henne haha :P. Hon skriker och sager massa dumma saker till barnen, som sjalvklart inte lyssnar, sa huvudvark HEJ! Idag har jag prov i matte och ett litet prov i Politik, hall tummarna! Proven har i Heppner ar inte som hemma. Oftast bestar proven av olika svarsalternativ. Alltsa, vi behover inte svara pa massa fragor och skriva langa uppsatser, som hemma. Sa det ar lite enklare har, men ibland kan svarsalternativen ocksa vara svara att valja bland. Dom kallar "svarsalternativ" for multiply choise. 

Idag har vi ocksa "Basket Sign Up", Whooho! Det borjar narma sig kompisar =). Ska bli kul att se vilka som spelar basket har pa skolan. Var coach ar min Engelska larare Mr. Dowdy. Han ar en stor man med ett varmt hjarta. Har inte svart att forestaalla mig han som tranare, eftersom han ar sa otroligt snall och lugn. Men han ar sakert himla bra =). 

Haha, jag kom att tanka pa en sak. Arligt talat vet jag inte vad larana pa skolan heter i fornamn. Eftersom vi hela tiden sager Mr eller Mrs + deras efternamn sa lar man sig inte fornamnet. Hemma i Sundsvall har vi till och med smeknamn pa lararna, det skulle aldrig forekomma har. Om det hande skulle man formodligen bli kallad till rektorn. 

Ska forsoka lagga ut bilder pa facebook i helgen, om jag hinner. Har markt att bilderna har pa bloggen ar suddiga. Nu ringer klockan, dags for spanska.

Bamsekram / Matilda =) 

Homecoming hela veckan !

i 
  
  
  
   

Homecoming week

Annu en skolvecka ar over. Maste saga att det hant mycket den har veckan. Homecoming veckan har varit helt CRAZY! Alla har klatt ut sig till olika teman varje dag. Vara teman har varit, Hillbilly (typ country), collageday, nerd day, och idag hade vi bla och guld dag (skolans farger). Idag har vi ocksa dekorerat ett slap och akt runt i staden och skrikit! Under veckan har vi ocksa haft olika tavlingar mellan arskurserna. The seniors krossade allt och alla :D! En annan del av homecoming veckan ar "the mudwar" (gaggakrig typ). Sa igar kvall akte vi till en arena for att kriga haha. Brandkaren i stan kom med brandbilar for att spruta massa vatten pa all jord. Nar allt var klart var det dragkamp mellan alla i gyttjan. OOomg vad kul det var!! Har aldrig varit med om nagot sadant, men tror jag ska ta det med till Sverige =D, ni maste uppleva det! Efter dragkampan gick alla till en stor brasa och sjong skolsanger, snacka om school spirit people! ;) 

Om en timme har vi vollyboll match pa skolan, idag moter vi Western. De ar bra, men vi ar battre, I hope ;D. Imorgon fredag ar det A.fotbolls match och efter matchen ska vi pa homecoming dance/party. Cant wait! Da ska jag ha min nya klanning, grrrr! hahaa    

    

RSS 2.0